Spørgsmål og Svar – PRELOVED.dk
Cookies

Certifikat for autencitet

1-3 dages levering

30 dages gratis returret

Din kurv

0 vare(r)

Din kurv er tom

Spørgsmål og Svar

Jeg leder efter en bestemt taske som i ikke har, kan i få den hjem til mig?
Ja! Har du en helt bestemt vintage taske du leder efter, så kontakt os endeligt. Vi kan indkøbe næsten alle tasker af større mærker, og kan give en pris med det samme.

Hvordan kan i sælge dem så billigt?
Vi er en mindre webshop som ikke har fysisk butik, vi har derfor lavere omkostninger, og behøver ikke at tjene meget på hver taske. Alle taskerne er brugte men står i meget pæn stand, så man ofte ikke kan se de er brugte.

Hvor har i taskerne fra?
Alle vores tasker er indkøb direkte hos producenten, eller hos autoriserede forhandlere. Du kan derfor sikre dig at du altid får en 100% original og verificeret taske.

Køber i min taske?
Vi køber ikke tasker fra private, for at holde et højt kvalitets niveau, samt for at sikre autencitet.

Hvor lang er leveringstiden?
Bestiller du inden kl 14, bliver pakken afsendt samme dag. Vi sender med PostNord, så du vil have den inden for 1-2 dage. Læs mere om levering og retur her

Jeg har fortrudt mit køb, hvad skal jeg gøre?
Er du ikke tilfreds med din vare, kan du sende den gratis retur inden for 14 dage fra modtagelse. Der er i kassen vedhæftet et forudbetalt returlabel som skal sættes på kassen og indleveres hos PostNord (Husk altid at få kvittering ved indlevering). Ønsker du at returnere, må tasken ikke tages i brug, og alle dele skal medsendes.

Hvilken stand er taskerne i?
Standen på taskerne varierer mellem "God", og "Som Ny". Det betyder at tasken aldrig vil være i stykker, men i visse tilfælde godt kan se at den har været brugt før. Der er altid billeder af den specifikke taske på produktsiderne, og du kan anmode om at få flere billeder ved at klikke på knappen "Jeg vil gerne se flere billeder". Læs mere om de forskellige stande her.

Er den originale pose med?
Følger der andet med, vil det altid stå i produktbeskrivelsen. 

Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail, eller social medier.