Hvordan kan man se at Louis Vuitton er ægte? – PRELOVED.dk
Cookies

Certifikat for autencitet

1-3 dages levering

30 dages gratis returret

Din kurv

0 vare(r)

Din kurv er tom

Hvordan kan man se at Louis Vuitton er ægte?

Hvordan kan man se at Louis Vuitton er ægte?

Hvordan kan man se at Louis Vuitton er ægte?

1. Syninger
Syningerne på en Louis Vuitton taske vil altid være helt perfekte, uden nogle løse tråde, eller ujævnheder. Tråden vil være sennepsfarvet, og ikke en lysere gul nuance.

2. Monogram
Er der monogram på tasken, vil det altid stå helt lige, og symmetrisk. I LV logoet vil L altid være lidt lavere end V'et. Bogstarverne står helt lige og perfekt justeret, er de bløde er det tegn på en kopivare. 

3. Messingbeslag
Messingbeslagende på en Louis Vuitton taske, er ligesom de andre dele, altid af høj kvalitet. Der enten kommer i en skinnende eller mat materiale. Man vil kunne spejle sig i det skinnende materiale (bemærk dog på ældre vintage tasker kan dette være svært). 

Lynlåsen vil føles robust og ikke løs når man lyner op / ned. Der vil altid være Louis Vuittons eget logo på lynlåsen, og ikke YKK eller andet.

4. Læder
Læderet på håndtagerne og detaljer på en Louis Vuitton taske vil med årene blive mørkere og få patina. Man vil derudover også kunne lugte den karakteristiske læderlugt på tasken.

5. Foret
Det indre for i en Louis Vuitton taske vil altid føles blødt og lækkert. Føles det stift eller som plastik, kan dette være et tegn på at det er en kopi.

6. Datokode
De fleste Louis Vuitton tasker har ikke serienummer, men i stedet datokode. Datokoden fortæller hvor at tasken er lavet, samt hvornår. Det er derfor ikke den bedste måde at tjekke hvorvidt en taske er ægte. 

Før 1980: ingen dato

Tidlig 1980'erne: tre eller fire tal, som repræsenterer år og måned. fx "841" vil betyde at tasken er lavet i "84" (1984), og 1. måned (januar).

Slut 1980'erne: tre eller fire tal efterfulgt af to bogstaver som angiver hvor tasken er produceret. Se en oversigt nedenfor over alle koder.

1990 til 2006: to bogstaver efterfulgt af fire tal. Bogstarverne repræsenterer lokaliteten, og tallene år og måned. Her er koden fx. "BU1013"
BU betyder Frankrig Det 1. tal kombineres med det 3. så i dette tilfælde er det 11 måned (November), og det 2. tal med det 4. er 03, så år 2003.

2007 til 2021: Samme opstilling som før "BU2126" men i stedet for måned ved 1. og 3. tal, er dette efter uge. Så uge 22 i år 2016.

2021: er der ikke mere datokode, men i stedet digitale mikrochips.

Lokalitet

Kode

France 

A0, A1, A2, AA, AAS (Special Ordre), AH, AN, AR, AS, BA, BJ, BU, DR, DU, DR, DT, CO, CT, CX, ET, FL, LA, LW, MB, MI, NO, RA, RI, SA, SD, SF, SL, SN, SP, SR, TA, TJ, TH, TN, TR, TS, VI, VX

Germany 

LP, OL

Italy

BC, BO, CE, FN, FO, MA, NZ, OB, PL, RC, RE, SA, TD

Spain 

BC, CA, LO, LB, LM, LW, GI, UB

Switzerland

DI, FA

United States

FC, FH, LA, OS, SD, FL, TX

 

Her er et udvalg af klassiske Louis Vuitton tasker:
Noé, Keepall & Neverfull

 

Skriv en kommentar

* Nødvendig

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises